Home / Lifestyle  / coolpad in toata Europa

coolpad in toata Europa

Coolpad este unul dintre cei zece lideri chinezi de pe piaţa smartphone-urilor, iar pe 28 ianuarie, la Münich, şi-a anunţat intrarea oficială şi simultană atât pe piaţa germană, cât şi pe cea elveţiană. Acest pas

Porto-S-white-1

Coolpad este unul dintre cei zece lideri chinezi de pe piaţa smartphone-urilor, iar pe 28 ianuarie, la Münich, şi-a anunţat intrarea oficială şi simultană atât pe piaţa germană, cât şi pe cea elveţiană. Acest pas făcut în Europa de Vest este ultimul de care Coolpad mai avea nevoie pentru a închide un cerc complet de prezenţă pe întreaga piaţă europeană.

Porto S oferă o rezoluţie HD de 1280×720 pe un ecran cu o diagonala de 5”, care adună la un loc 294 de pixeli per inch. Softul Innovative Miravision™ te ajută să îţi optimizezi calitatea fotografiilor după plac, viteza extrem de rapidă de download fiind asigurată de tehnologia 4G LTE, iar portul pentru cartela va fi unul de tip dual SIM.
Deşi este doar un simplu smartphone el poate fi folosit oricând pentru vizionarea emisiunilor TV sau pentru efectuarea apelurilor video. Iar în ceea ce priveşte apelurile video Porto S foloseşte thenologia LTE pentru a scăpa de glitchuri apelând la un sistem de voice over pentru apel.
Cu o talie de invidiat, care măsoară doar 7,6 mm, Porto S este unul dintre cele mai subţiri smartphone-uri din categoria sa de preţ. Camera principală oferă 8 MP împreună cu un bliţ pe măsură cu ajutorul cărora poate fi realizat cu uşurinţă un video de calitate HD 1080, care poate fi vizonat apoi chiar şi pe un smartTV, iar iamera secundară oferă 2MP de rezolutie a fotografiilor.

ruxandra.panghe@gmail.com

Review overview