Home / Lifestyle  / Am fost la o cină la Gram Bistro și am pus totul pe Snapchat

Am fost la o cină la Gram Bistro și am pus totul pe Snapchat

Am fost invitată la o cină la Gram Bistro, alături de colegi din breaslă și mi-am dat în petic pe Insta Story și Snapchat

gram-bistro

Dooh!! Ok, mărturisesc până la capăt: am pus totul și pe Instagram Story în paralel cu Snapchat (apropo, adăugați ruxandrap82)! Am făcut mai jos o selecție de poze în care eu apar numai cu ochii în telefon, pentru că sunt dependentă de social media (oh, well, what’s new?). Dar da, am avut timp și să încerc noul meniu pe care oamenii drăguți de la Gram Bistro (Piața Victoriei, bd. Nicolae Titulescu 4-8, București) l-au creat pentru noul sezon.

 

Am stat de vorbă cu Regele Cofetarilor.

 

Am ratat (intenționat însă) desertul cu măr copt în Amaretto umplut cu nuci, stafide și fructe uscate, alături de înghețată de vanilie, pentru că pur și simplu nu îmi plac merele coapte.

 

Dar m-am înfruptat cu cheesecake cu sos de fructe de pădure (musai să-l încercați!) și cu aperitive precum brie în crustă panko cu piuree de roșii uscate și dulceața de ceapă caramelizată, mix de bruschete cu gucamole, creveți și lime, brânză de capră, mousse de sfeclă roșie, fistic, avocado, roșii cherry, roșii uscate și muguri de pin, salată chevre chaud cu cartofi dulci, sfeclă roșie și nuci și am evitat salata cu rață confiată și dressing de miere cu portocală, pentru că nu mănânc carne de prin 2013.

 

O lună de când mic-dejun = smoothie.

 

Nu mi-a scăpat însă tonul în crustă de susan alb și negru cu alge wakame și sos de homar și îmi oprisem la pachet fileul de somon cu linte verde și sos de salota, însă… am uitat caserola acolo (eram îmbuibată de prea multă mâncare și nu mai lucra nici mintea la capacitate normală probabil).

 

Pe curând!

ruxandra.panghe@gmail.com

Review overview